0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović poveo 23 igrača na Taru, među putnicima i Omega

Objavljeno: 04.09.13 u 15:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović odlučio je dana mini-pripreme koje će sprovesti na Tari od 4. do 8. septembra povede 23 igrača.

Na spisku slovenačkog stručnjaka našli su se: Bajković, Vesić, Trkulja, Mirić, Đuričković, Đorđević, Krneta, Lazić, Dauda, Onjilo, Omega, Arauho, Savićević, Mladenović, Mihajlović, Mrđa, Martinović, Ninković, Mijailović, Ahčin, Gogić, Milijaš.

Mini pripreme će propustiti mladi reprezentativci Srbije Milunović, Rajković, Petković i Kovačević, kao i crnogorski reprezentativci Kasalica i Vešović.

Sa ekipom nije otputovao ni Nejc Pečnik koji je u poslednjem trenutku, pred polazak autobusa na Taru, dobio poziv za reprezentaciju Slovenije. Zbog povreda nisu krenuli Luković (koleno) i Jokić (zadnja loža).

Nema sumnje da crveno-bele na Tari i u hotelu „Omorika“ očekuju idealni uslovi za rad i oporavak i da će ove mini pripreme mnogo značiti ekipi pred nastavak prvenstva. Crveno-beli će trenirati dva puta dnevno, a na programu će biti uglavnom rad na fizičkoj spremi, bez odigravanja prijateljskih mečeva.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter