0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Petrović: Protiv Srbije sa više energije

Objavljeno: 04.09.13 u 18:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović, nakon poraza od Letonije sa 86:75 na startu Eurobasketa, najavio je da će njegova ekipa biti daleko bolja u narednom duelu, protiv Srbije.

„Logično da je ovo bila ekstremno važna utakmica, ali ovo vam je takmičenje, pet utakmica u šest dana, nema tu… mislim, i da smo pobedili, ne bi tu bilo nekog velikog slavlja, kao što ni sada kada smo izgubili nema nekog tugovanja. Već u četvrtak je nova utakmica a u njoj ćete, možda, videti potpuno novo lice Bosne i Hercegovine. Verujem da ćemo odigrati sa više energije“, poručio je Petrović.

On je potom dodao da njegovi igrači moraju izvući pouke iz prvog meča.

„Mi se moramo okrenuti sebi, da iz ovog poraza izađemo jači, a ako uđemo u dobar ritam, mogla bi to da bude jako dobra utakmica“, kaže Aca „Trica“.

Selektor BIH kaže da je kolektivna igra najjače oružje Srbije, ali ističe centarski par Katić – Krstić kao veliku pretnju.

„Tu nema, znate… To je tim, koji igra kao tim. Ono što ih, ipak, naročito obeležava, to je igra ove dvojice centara, Katića i Krstića“, zaključio je Petrović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter