0
ATP

Novak: Jedan od boljih mečeva u sezoni

Objavljeno: 04.09.13 u 10:01

novak-djokovic-senka

Novak Đoković nije krio zadovoljstvo nakon ubedljivog trijumfa nad Marselom Granoljersom u meču 4. kola Ju Es Opena u kojem je protivniku prepustio samo tri gema i to sva tri u prvom setu nakon čega je usledio furiozan završetak za manje od sat vremena.

„Odigrao sam jedan od boljih mečeva ove sezone. Bilo je malo nezgodno kod rezultata 3:3 u prvom setu, ali sam se u tom momentu trgnuo i posle toga lako pobedio. Pokušavam da igram svoju igru i čekam nove izazove“ – rekao je posle meča Đoković.

Kuriozitet je da je Novak osvojio prvih 25 poena na svoj prvi servis, a na konstataciju novinara da je to možda malo čudno srpski teniser se našalio složivši se da je to zaista tako kada je on u pitanju, ali da ne bi bilo ništa čudno da je to uradio na primer Džon Izner.

Novaka u četvrfinalu u četvrtak očekuje duel sa Rusom Mihailom Južnim koji je u 4. kolu posle pet odigranih setova savladao Australijnca Lejtona Hjuita sa 3:2.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter