0
Evrokupovi

Milan zaboravio da prijavi Nijanga za Ligu šampiona

Objavljeno: 04.09.13 u 12:36

niang-mbaje

Da se brljotine ne dešavaju samo našim klubovima potvrdio je velikan evropskog fudbala Milan čiji su administrativci napravili veliku glupost pošto Mbaje Nijang nije licenciran za utakmice jesenjeg dela Lige šampiona.

Umesto 18-godišnjeg Nijanga na takozvanoj A listi završio je Stefan El Šaravi koji je trebalo da bude na B listi pošto ima manje od 21 godine i već dve godine se nalazi u klubu sa San Sira, dok je Francuz tek jednu sezonu proveo među „rosonerima“ i ne postoji mogućnost da bude naknadno uvršten na spisak igrača koji konkurišu za mesto u timu na evropskim mečevima.

„Umberto Gandini, direktor Milanove organizacije, preuzima na sebe krivicu za ovu grešku. Izražava apsolutno žaljenje zbog učinjene greške, i izvinjava se svim upletenim stranama, kao i navijačima našeg kluba“ – piše u saopštenju italijanskog kluba.

Milan je na nedavnom žrebu za grupnu fazu takmičenja svrstan u grupu sa Barselonom, Ajaksom i Seltikom, a trener Masimilijano Alegri na tim mečevima neće moći da računa na Nijanga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter