0
Ostali sportovi

Mesi u Madridu

Objavljeno: 04.09.13 u 13:44

madrid2020

Ne, ne radi se o još jednoj transfer bombi koja bi uzdrmala ceo svet pošto je jasno da ne postoji novac za koji bi Barselona prodala svog najboljeg igrača pogotovo najvećem rivalu Realu, već će Leo Mesi pokušati da pomogne glavnom gradu Španije da dobije organizaciju Olimpijskih igara 2020. godine.

Organizacioni odbor kandidature Madrida odlučio je da Mesi bude jedan od glavnih promotera ne samo zbog toga što se radi o velikoj sportskoj zvezdi već i zbog toga što će upravo u glavnom gradu Argentine Buenos Ajresu, 7. septembra, biti doneta odluka o tome ko će biti domaćin najveće sportske manifestacije nakon Rio de Žaneira koji će ugostiti sportiste iz ceog sveta 2016. godine. Pored Madrida u samu završnicu trke ušli su još Tokio i Istanbul.

Uz Mesija za Madrid su u poslednje vreme lobirali i Kristijano Ronaldo, Rafael Nadal, Pau Gasol, Migel Indurain i mnogi drugi svetski poznati sportisti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter