1
Domaći fudbal

Smešan transfer u Humskoj

Objavljeno: 03.09.13 u 14:06

marko-scepovic-olimpijakos-480x320

Marko Šćepović je plaćen 600.000 evra!  Grci mizerno platili srpskog reprezentativca, a prema nezvaničnim informacijama samo pola tog novca ide crno-belima!

Radovali su se navijači Partizana kad su čuli da je Marko Šćepović konačno prodat, pa makar to bio i Olimpijakos, koji je u bratskim odnosima s Crvenom zvezdom. Radost je bila još veća, kad je stigla informacija iz Grčke da je srpski reprezentativac plaćen 3,5 miliona evra.

Međutim, to ipak nije tako.

Grci su za slobodu napadača crno-belih platili svega 600.000 evra, a postoje čak neke nezvanične informacije da pola tog novca pripada Šćepinim menadžerima.

Sad se naravno postavlja pitanje odakle suma od 3,5 miliona, ali je jedini logičan zaključak da je ceo transfer vredan toliko, sve zajedno s Šćepovićim zaradima i eventualnim bonusima za vreme boravka u Pireju.

S druge strane, Partizan se oslobodio igrača koji mu u poslednje vreme nije doneo ništa korisno, ali ipak se očekivalo da će za srpskog reprezentativca dobiti mnogo više para.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter