0
Domaći fudbal

Džajić hteo Vukovića, Stojanović ne

Objavljeno: 03.09.13 u 11:25
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Malo je falilo da Crvena zvezda pred sam kraj prelaznog roka dovede u svoje redove Jagoša Vukovića, ali ovaj igrač svoju karijeru nastavlja u Vojvodina.

Razlog njegovog nedolaska na Marakanu je prema rečima predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića sasvim jasan – trener Slaviša Stojanović procenio je da mu takav igrač ne treba.

Žao mi je samo što nije došao Jagoš Vuković. Zvezdaš je i dete kluba, ima 25 godina, igrao je u PSV-u… Morali smo bolje da reagujemo u njegovom slučaju, ali trener je taj koji odlučuje. Do osam sati uveče poslednjeg dana prelaznog roka priča je bila aktuelna i čekali smo stav Stojanovića. Međutim, stigle su priče da Jagoš nije igrao u poslednje vreme i slično. Smatram da to i nije bilo toliko bitno. Igrač nije bio skup, želeo je da dođe i ja sam želeo da ga dovedemo. Prpustili smo veliku šansu“ rekao je Džajić.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter