0
Ostali sportovi

Ove nedelje počinje prodaja ulaznica za SP u rukometu

Objavljeno: 02.09.13 u 17:44

sp2013-srbija-rukomet

Prodaja ulaznica za 21. Svetsko prvenstvo u rukometu za žene počinje u četvrtak, 5. septembra 2013. godine u 12 sati. Rukometni savez Srbije za najvernije fanove ženskog rukometa obezbedio je za specijalni promotivni popust od 40 odsto, za sve koji kupe pakete ulaznica do 5. oktobra.

Svi oni koji žele da prate najveći sportski digađaj ove godine u našoj zemlji (najbolje 24 rukometne reprezentacije) moći će da obezbede karte putem sajtova www.eventim.rs, www.serbia2013.com, i na svim prodajnim mestima Eventim-a širom Srbije i inostranstva, kao i putem call centra 0900 11 00 11.

Popust od 40 odsto namenjen je onima koji u periodu od 5. septembra do 5. oktobra kupe pakete ulaznica za Svetsko prvenstvo. Već od nedelje, 6. oktobra RSS će pustiti u prodaju pojedinačne dnevne karte bez popusta, dok je svim rukometnim klubovima, kao i ranijih godina obezbeđen specijalan popust za kupovinu ulaznica.

Zajedno sa Svetskom rukometnom federacijom (IHF), Rukometni savez Srbije sklopio je dogovor oko cena ulaznica koje su prilagođene našem standardu, pa će tako najjeftiniji paket ulaznica za preliminarnu rundu iznositi 1500 dinara, i omogućiće gledaocu da odgleda svih 15 utakmica grupne faze takmičenja.

Svetsko prvenstvo u rukometu za žene, održava se u Srbiji od 6. do 22. decembra 2013. godine, a grupna faza takmičenja igraće se u četiri grada Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu. Naše reprezentativke preliminarnu fazu igraju pred vernom publikom u Nišu. U grupi B, reprezentacija Srbije nalazi se zajedno sa Danskom, Brazilom, Japanom, Kinom i Alžirom.

hotsport.rs/rss.org.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter