0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Okupili se ‘orlići’, Golubović zamenio Poletanovića

Objavljeno: 02.09.13 u 12:17
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Okupljanjem u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, zvanično su počele pripreme selekcije Srbije ispod 21 godine za početak kvalifikacija za EP 2015. godine u Češkoj. Ekspedicija ”orlića” odmah je nastavila put Čačka gde će boraviti do utakmice prvog kola, Grupe 9 kvalifikacija, protiv reprezentacije Kipra (četvrtak, 5. septembar, Gornji Milanovac, 20.00). Utakmica u Gornjem Milanovcu biće odigrana bez prisustva publike zbog suspenzije koju je UEFA izrekla Fudbalskom savezu Srbije.

Selektor Mlade reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, na početku priprema bio je prinuđen da napravi jednu promenu u odnosu na ranije objavljeni spisak. Učešće u ovoj akciji otkazao je zbog povrede Marko Poletanović, a umesto prvotimca Vojvodine naknadno je pozvan Petar Golubović, član OFK Beograda i ”zlatni omladinac” sa Evropskog prvenstva u Litvaniji.

Najmlađi igrač koji će biti deo tabora mlade reprezentacije je Andrija Živković (17), prvotimac Partizana.

„Na trenutak pomislim da sve prihvatam normalno, pa kasnije vidim da baš i nisam svestan svega što mi se događa. Ovih sedam dana potpuno su mi promenili život. Potpisao sam sa 17 godina profesionalni ugovor sa Partizanom, srpskim šampionom, odmah i zaigrao, postigao već dva gola u dve utakmice Super lige. Igrao sam i na međunarodnoj sceni, nažalost u Švajcarskoj smo bili loši i izgubili smo utakmicu. Mnogo toga se dogodilo, nije lako složiti utiske, ali zbog ovakvih stvari sam i počeo da se bavim fudbalom. Verujem da će uskoro sve biti u najboljem redu, i u klubu i u reprezentaciji čiji sam najmlađi član“ – rekao je Živković na početku priprema Mlade reprezentacije.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter