2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Izgubio se Omega

Objavljeno: 02.09.13 u 19:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Stručni štab Crvene zvezde izgubio je jednog igrača. Naime, Omega Roberts se ne javlja na telefon i niko u klubu ne zna gde se on nalazi!

On se nije pojavio na treningu posle utakmice sa Radničkim iz Kragujevca, a do ovog trenutka niko iz Ljutice Bogdana nije uspeo da sa liberijskim intrenacionalcem stupi u kontakt.

Ovo nije prvi put da se Omega ne pojavi na treningu Slaviše Stojanovića jer je to već jednom učinio pre oko dvadeset dana. Postoji i mogućnost da on zapravo u foto finišu prelaznog roka pokušava da pronađe novi klub ali to tek ostaje da se vidi.

Jedno je sigurno on bi trebalo da se n alazi na spisku putnika za minii pripreme na Tari, pa bi do tada trebalo da se pojavi u klubu, ako ne već ranije.

hotsport.rs

 

0
0

2 Komentara

  1. Ma otiso do Panceva na buvljak da nabavi neke jeftinije polovne kopacke,ako nije tamo pogledajte u ZOO, ako ga prepoznate medju bracom …imaju tu naviku pripadnici romske zajednice, da se gube!!! veliki grad!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter