0
Domaći fudbal

Gogić srećan zbog debija u crveno-belom dresu

Objavljeno: 02.09.13 u 16:25

goran-gogic-predrag-rajkovic

Samo nekoliko dana nakon potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom, novi fudbaler najtrofejnijeg srpskog kluba Goran Gogić stigao je da debituje. Pred kraj susreta u Kragujevcu on je zamenio kapitena Nenada Milijaša i na taj način upisao prve minute u dresu kluba u kome je proveo kompletan juniorski staž.

„Srećan sam što sam u finišu susreta dobio priliku da debitujem. Debi dodatno dobija na težini jer smo protiv Radničkog ostvarili pobedu, zbog čega imam još više razloga za zadovoljstvo. Ponovo sam u svom klubu i očekujem da se u narednom periodu izborim za veću minutažu“ – rekao je Gogić.

Dolaskom na Marakanu bivši fudbaler Jagodine pojačao je konkurenciju u veznom redu, tako da će trener Slaviša Stojanović biti na slatkim mukama prilikom sastavljanja tima.

„Na najbolji mogući način treba da iskoristimo pauzu koja sledi u prvenstvu. Pobeda protiv Radničkog nam mnogo znači, jer Kragujevac oduvek važi za „vruć“ teren i fudbalski grad. Nikome neće biti lako da odavde odnese bodove. Tokom mini-priprema na Tari maksimalno ću se truditi da se nametnem stručnom štabu i opravdam poverenje koje mi je ukazano“ – poručio je Gogić.

Iskusni vezista rani gol Kasalice i dobru kontrolu meča apostrofira kao glavne razloge treće vezane pobede svog tima.

„Ušli smo dobro u utakmicu i poveli na vreme. Nakon toga, protivnik je uspeo u finišu poluvremena da pripreti, na našu sreću bez uspeha. U nastavku smo dobro kontrolisali situaciju i golom Daude rešili sve dileme oko pobednika“ – konstatovao je Goran Gogić.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter