0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džaja još jednom demantovao odlazak iz Zvezde

Objavljeno: 02.09.13 u 23:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kao po nekom šablonu čim je Tomislav Karadžić najavio da će se u decembru povući sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić je počeo da figurira kao njegov naslednik.

Iako je to već jednom učinio predsednik Crvene zvezde još jednom je morao da jasno stavi do znanja da ga mesto u FSS apsolutno ne zanima.

„Ne želim da se bavim nagađanjima, bilo bi neozbiljno. Moje mesto je u Zvezdi, a te nebuloze me ne zanimaju. Ko to kaže da bi meni bilo lepše u Savezu? Ja kad dam izjavu, stojim iza nje, a priče u stilu „rekla-kazala“ me ne interesuju. Ko to može da govori u moje ime? Neka izađe i kaže to pod svojim imenom i prezimenom“poručuje Džajić.

Stav kluba sa Marakane ipak se nije potpuno iskristalisao kada je u pitanju naslednik Tomislava Karadžića.

„Kao klub smo rekli šta smo imali. Mi ćemo poštovati statutarnu proceduru FSS, a još ćemo videti oko narednih koraka. Javnost će uskoro saznati stav kluba, ja niti mogu, niti želim da govorim o nečemu oko čega na Upravnom odboru nismo razgovarali.“ dodao je Džajić.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter