0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Odličan debi Mitrovića, ali je Anderleht poražen

Objavljeno: 01.09.13 u 20:10

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN-DERBY-SUPER LEAGUE 2012-2013

Aleksandar Mitrović je debitovao za Anderleht, namestio je dva gola, ali je šampion Belgije izgubio sa 4:3 od Zulte Varegema u derbiju 6. kola šampionata Belgije.

Andereleht je počeo meč bez Mitrovića, a poveo je u 18. minutu golom Saše Klještana i to na asistenciju Luke Milivojevića. Zulte je brzo došao do izjednačenja pogotkom Torgena Azara. A onda sledi spektakl u drugom poluvremenu. kujate dobija crveni u 52. minutu i pravi penal, koji promašuje Azar, ali u 54. minutu Zulte dolazi do vođstva golom Nasensa.

Mitrović je ušao na startu drugog poluvremena, a prvu asistenciju beleži u 59. minutu kada je proigrao Suareza za 2:2. Varegem je vratio vođstvo u 75. minutu golom Daena, ali su četiri minuta ranije i oni ostali sa desetoricom na terenu posle isključenja Skulasona.

U 78. minutu nova asistencija Mitrovića, ovoga puta je strelac još jedan rezervista De Zeuv. Kada su svi mislili da će meč biti završen rezultatom 3:3 pogodak je u prvom minutu nadoknade postigao Frank Berie.

Sjajan debi Mitrovića, a i Milivojević je odigao odličan meč i upisao drugu asistenciju u sezoni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter