0
Evropske lige

Goleade u Seriji A

Objavljeno: 01.09.13 u 22:45

Mario-Gomez-Fiorentina

Strelci su bili više nego raspoloženi u 2. kolu Serije A, pa smo u sedam mečeva u večernjem terminu videli čak 29 golova! A favoriti su upisali trijumfe, Milan je savladao Kaljari, Inter je trijumfovao u Kataniji, dok je Fiorentina bila bolja od Đenove.

Milanu su bila neophodna tri boda posle početnog kiksa i poraza od Verone i uspeli su da savladaju Kaljari sa 3:1. Poveli su rosoneri u 8. minutu golom Robinja, na 2:0 povisio je Mekses i to posle pokušaja Balotelija i njegovog odličnog udarca. Sau je smanjio, a konačan rezultat postavio je Baloteli u 62. minutu.

Inter je slavio na Kataniji sa čak 3:0 golovima Palasija, Nagatoma i Rikija Alvareza, a odlično je odigrala i Fiorentina u gostima savladavši Đenovu sa 5:2! Posle prvih 45. minuta bilo je 3:0 golovima Akvilanija, Rosija i Gomeza, a Đenova je smanjila preko Đilardina u 54. minutu. Dva minuta kasnije Rosi daje svoj drugi gol, a Lodi smanjuje na 4:2. U 95. minutu penal za Fiorentinu, a Mario Gomez daje svoj drugi gol za 5:2. Zanimljivo da je isključen Montela…

Udineze je savladao Parmu sa 3:1, a Di Natale nije dao nijedan gol. Livorno je u gostima savladao Sasuolo, dok je Atalanta na svom terenu bila bolja od Torina sa 2:0.

REZULTATI:

Juventus – Lacio 4:1

Kjevo – Napoli 2:4

Katanija – Inter 0:3

Milan – Kaljari 3:1

Đenova – Fiorentina 2:5

Udineze – Parma 3:1

Bolonja – Sampdorija 2:2

Sasuolo – Livorno 1:3

Roma – Verona 3:0

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter