0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Derbi na ‘brdu’, Čuka brani vrh

Objavljeno: 01.09.13 u 11:33
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Na Banovom brdu večeras od 19 časova, pod svetlom refletkora lider u srpskom šampionatu Čukarički dočekuje novosadsku Vojvodinu.

Najuspešniji srpski klub u Evropi ovog leta  još uvek pomalo ošamućen nakon eliminacije od moldavkog Šerifa probađe da veže i drugu pobedu u šampionatu, ali put ka tom cilju neće im biti lak, što potvrđuju i reči trenera Vojvodine Marka Nikolića.

„Čukarički je u velikom naletu pošto je na prvenstvenom startu zabeležio sve tri pobede. To mu daje samopouzdanje i svakako ga na poseban način motiviše za današnjih 90 minuta. Radi se o dobrom organizovanom klubu, stabilnom na svim nivoima, sa ekipom koja je  učinkom u prethodnom periodu potvrdila da zaslužuje respekt“ kazao je Nikolić.

Sa druge strane šef struke lidera na tabeli Vladan Milojević zna šta očekuje njegove prvotimce i kako do nastavka pobedničke serije.

„Čeka nas teška utakmica, međutim, spremamo se kao i za svaku drugu. Lakih protivnika, uostalom, ni nema, pokazali su to dosadašnji mečevi.“ jasan je  Milojević.

Domaćin će na ovom meču biti oslabljen jer u timi gotovo sigurno neće biti Lukasa, Stojiljkovića, te Dragoljuba Srnića, dok u ekipi Vojvodine na terenu neće biti Petra Škuletića.

Čukarički: Ristić, Pavlović, Stamenković, Ostojić, Stojković, Krčmarević, Todorović, Matić, Brežančić, S. Srnić, Sekulić.

Vojvodina: Delač, Vulićević, Đurić, Trajković, Leković, Radoja, Alivodić, Poletanović, Vranješ, Vukčević, Kaluđerović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter