0
Košarka

Ubedljiv trijumf crno-belih, povredio se Dalo

Objavljeno: 31.08.13 u 22:46

dalo-povreda

Košarkaši Partizana učestvuju na turniru u Đevđeliji, a trećeg dana boravka u Makedoniji odigrali su prijateljski meč sa ekipom Kožuva, koja je i domaćin.  Izabranici trenera Vujoševića zabeležili su pobedu rezultatom 88:65 (23:20, 20:9, 23:27, 22:9).

U pravoj košarkaškoj atmosferi crno-beli su odigrali prijateljski meč sa vicešampionom Makedonije. Susret su već rešili u prvom poluvremenu, iako je reakcija domaćin došla u trećoj deonici, srpski šampion je u završnici potvrdio pobedu.

Najbolji strelac u domaćem timu bio je Peković sa 15 poena, dok su na drugoj strani raspoloženi bili Malešević sa 20 i Vesterman sa 17 poena.

Kožuv: Glavčev 2, Steriov 4, Denov 5, Karadžovski 6, Belkovski, Filipovik 2, Božović 12, Sutarov, Belev, Gorčevski 5, Peković 15, Ristov, Stupar 2, Mijajlović 12.

Partizan: Dalo, Mićović 2, Bezbradica 10, Milutinov 12, Vesterman 17, Pot 4, Zlovarić 6, Milosavljević 9, Malešević 20, Marelja 3, Šalić 4, Andrić 1.

“Veoma dobra utakmica pred domaćom publikom, protiv odlične ekipe koja je prethodne godine igrala finale makedonskog prvenstva sa MZT-om. Jako dobar pristup ekipe, ono što radimo na treninzima je počelo da se pokazuje, pohvala igračima. Mala povreda Borisa Dala, skočni zglob je u pitanju. Dobro smo odigrali, zadovoljan sam, dobra energija i pristup su viđeni večeras” –  rekao je šef struke Partizana Duško Vujošević.

Jedino što nije bilo dobro u ovom meču je to što se Francuz Dalo povredio tokom prvog poluvremena i izveden je sa terena. Još uvek nije poznato o kakvoj povredi se radi i da li i koliko će mladi košarkaš morati da pauzira

Crno-bele u nedelju od 20 časova očekuje meč sa ekipom PAOK-a.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter