0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Remi na otvaranju ‘Stadiona’, Nišlije na vrhu tabele

Objavljeno: 31.08.13 u 20:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na prvom zvaničnom meču na novom stadionu Voždovca izgrađnom na krovu Tržnog centra u ovom delu Beograda domaći tim i gosti iz Jagodine podelili su bodove odigravši 1:1 u meču 4. kola Jelen Superlige.

Jagodinci su došli do prednosti preko Đurića u 54. minutu, ali njihovo vođstvo nije dugo trajalo pošto je samo osam minuta kasnije Obradović postavio ispostaviće se konačan rezultat.

U drugom meču večernjeg termina subotnjeg programa ove runde takmičenja Radnički je na Čairu dugo lomio otpor užičke Slobode i na kraju je ipak uspeo da dođe do pobede od 2:0 (0:0).

Strelci za Nišlije bili su Jovanović u 76. i Bulatović u 79. minutu igre. Radnički će tako makar jedan dan, dok svoje utakmice ne odigraju Čukarički i Partizan, provesti na vrhu tabele sa 10 osvojenih bodova, dok su Užičani ostali na mršava dva poena. Voždovac je došao do petog, a Jagodina do četvrtiog boda u novoj sezoni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter