0
Evropske lige

Radović golom vratio Legiju na prvo mesto

Objavljeno: 31.08.13 u 23:53

radovic-krakovija-legija

Fudbalerima poljske Legije bila su potrebna samo tri dana da zaborave na neočekivani kiks u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue kako bi se vratili na pobednički kolosek u domaćem prvenstvu.

Legija je slavila na strani u meču sa Krakovijom minimalnim rezultatom, a jedini pogodak postigao je dugogodišnji poslovođa „legionara“ Miroslav Radović.

Igrao se 29. minut kada je Kuharčik na ivici šesnaesterca pronašao srpskog igrača koji je milimetarski preciznim udarcem savladao golmana Krakovije Pilarža. Udarni trio Legije Dvališvili, Furman i Radović nastavili su i u drugom poluvremenu da torpeduju gol Krakovije na opšte zadovoljstvo iznenađenih navijača, ali lopta do kraja duela jednostavno nije više htela u mrežu. Tako je Radović uspeo u nameri da Legiju vrati na vodeću poziciju u prvenstvu.

Radoviću i saigračima teško je pala eliminacija od Steaue koja se plasirala u Ligu šampiona, međutim utešnu priliku za internacionalno nadigravanje imaće u Ligi Evrope. Legiju čeka pauza u prvenstvu a naredni meč imaće 14. septembra kada gostuju Koroni Kjelce koja je na tabeli tek na 14. mestu.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter