0
Košarka

Pobeda Radničkog protiv Temišvara

Objavljeno: 31.08.13 u 13:25

Radnicki - Temisvar

Košarkaši Radničkog pobedom su započeli seriju kontrolnih utakmica, savladali su ekipu Temišvara rezultatom 88:81, nakon produžetka.

U prvoj test-utakmici, od 14 koliko ih je u planu, Šumadinci su porazili rivala jer su u ključnim trenucima imali mirne ruke (poput Silija koji je penalima obezbedio produžetak, potom lako osvojen – 11:4) i znatno bolji učinak u vazdušnim duelima (isprednjačili su Jevtović i Lešić sa ukupno 17 skokova).

U oba segmenta, u pozitivnom izdanju naročito se predstavio Nikola Jevtović koji je poneo epitet najkorisnijeg igrača Radničkog, a zajedno sa Jovanovićem iz Temišvara bio je MVP utakmice.

Mlado krilo Šumadinaca je ostvarilo indeks 25 koji obuhvata 15 poena. Jednako raspoložen za nadmetanje, a još efikasniji od Jevtovića, bio je Di-Džej Sili sa 16 poena  Još četiri igrača bila su dvocifreni strelci, Dimić 12, Lešić 12, Marinović 11 i Jović 10 poena.

Naredni kontrolni meč Radnički igra večeras od 19 časova protiv rumunskog Asesofta koje je nedavno izgubio od Crvene zvezde 92:74.

hotsport.rs/kkradnicki.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter