0
Košarka

Papiri u Poreskoj upravi, čeka se deblokada

Objavljeno: 31.08.13 u 09:23

1110

I mada je trener Partizana Duško Vujošević najavio da bi u petak koji za nama mogla da „padne“ blokada računa crno – belih, na to će u klubu morati da sačekaju još neko vreme.

Naime trebalo je prikupiti obimnu dokumentaciju koju je zahtevala Poreska uprava a za to je bilo neophodno vreme.

„Papirologija nije baš bila mala, ali smo je u petak, pred kraj radnog vremena završili i prosledili Poreskoj upravi. A kada se taj deo završi, nisam siguran da li deblokada odmah stupa na snagu ili je potreban kraći vremenski period da bi nam račun „prodisao” kaće direktor crno – belih Mlađan Šilobad i dodaje da u ovakvoj vrsti osetljivog procesa uvek ima o čemu da se pregovara, pa i da dođe do (ne)planiranog zastoja.

Međutim samom deblokadom računa neće otići finasijske brige Partizana jer je ukupna suma nastala neplaćanjem poreza 1,400.000 evra a sve to treba izmiriti prema planiranom reprogramu.

„Kompletan iznos moramo da vratimo u naredne dve godine, a pri tome moramo da vodimo računa i o tekućim obavezama“ dodaje  Šilobad.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter