0
ATP

Janko u osmini finala Ju Es Opena

Objavljeno: 31.08.13 u 23:00

tipsarevic-us-open

Mučio se skoro sat i po Janko Tipsarević sa američkim teniserom Džekom Sokom u meču 3. kola Ju Es Opena, ali je na kraju ipak uspeo da dođe do trijumfa od 3:1, po setovima 3:6, 7:6(1), 6:1, 6:2, i tako dođe od osmine finala ovog Gren slem turnira.

Na potpuno iznenađenje svih Sok je posle samo pola sata igre lako rešio prvi set u svoju korist rezultatom 6:3, a kada se u drugom izborio za taj-brejk postalo je jasno da nema šale sa njim. Međutim, nakon što ga je Janko praktično „razbio“ u 13. gemu dozvolivši mu da osovji samo jedan poen stvari su došle na svoje mesto.

O tome najbolje svedoči podatak da je Sok u trećem i četvrtom setu osvojio ukupno tri gema. Tačno je da je Janko podigao nivo igre, ali je bilo jasno i da 21-godišnji Amerikanac nema dovoljno iskustva za ovakvu vrstu mečeva.

Za plasman u četvrtfinale Tipsarević će igrati protiv Davida Ferara koji je danas bio bolji od Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 3:1.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter