0
Ostali sportovi

Ivana Španović izjednačila državni rekord

Objavljeno: 31.08.13 u 19:17

spanovic profil

Ivana Španović je imala je sjajnu seriju skokova na poslednjem takmičenju ove sezone DecaNation u Francuskoj. Do trijumfa i prvog mesta došla je u prvom skoku sa 6.82m kojim je izjednačila nacionalni rekord, dok je u četvrtoj seriji zabeležila odličan skok od 6.77m.

“Prezadovoljna sam. Zaista sam učinila sve što sam mogla. Veoma mi je žao za dva prestupa koja sam napravila, ali ću te daljine ozvaničiti sledeće sezone. Danas je sezona završena i širokog osmeha odlazim na odmor. Poljubac za sve moje navijače” – izjavila je Ivana Španović nakon još jednog trijumfa i sjajno završenog takmičenja u Francuskoj.

Imala je Španovićeva dva veoma mala prestupa i skokove preko sedam metara, što nam govori da je Ivana spremna i da će sledeće sezone da probije i tu granicu.

Pored Ivane, naša Amela Terzić svoje takmičenje na 1500m završila je na sjajnom četvtom mestu. Amela se borila od početka do kraja i trku završila za 4:29,44 odnosno sa nešto više od četiri sekunde zaostatka za pobednicom.

hotsport.rs/ASS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter