0
Domaći fudbal

Holanđanin pre Lukovića i Vukovića?

Objavljeno: 31.08.13 u 18:41

mihael-dingstah

S obzirom da se priča oko povratka Aleksandra Lukovića prilično iskomplikovala Crvena zvezda odnosno sportski sektor će do večeras morati da izabere između preostala dva rešenja za poziciju štopera sa kojima se pregovara.

O mogućem povratku Jagoša Vukovića na Marakanu smo već pisali, a pored njega u opticaju je navodno iskusni Holanđanin Mihael Dingstah koji je prošle sezone igrao zajedno sa Draganom Mrđom u Sionu.

Iskusni tridesetogodišnji štoper je tokom 13 godina duge jkarijere igrao za samo tri kluba pošto je posle pet sezona nastupanja za Vitese isto toliko igrao i za Herenven iz kojeg je pre tri godine prešao u Sion. Dingstahu je kao i Lukoviću i Vukoviću jača leva noga pa bi ukoliko bude angažovan verovatno zauzeo mesto levog štopera. Zanimljivo je i da dobro izvodi sve prekida pa se često dešava da upravo on centrira posle loptu iz kornera.

hotsport.rs/redstarbelgrade.info

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter