0
Fudbal

Vukčević blizu Zvezde, u igri i Braga

Objavljeno: 30.08.13 u 10:24

610x

U toku današnjeg dana biće poznato ime kluba u kome će kapiten podgoričke Budućnosti Nikola Vukčević nastaviti karijeru. 

On je juče doputovao iz Podgorice u Beograd istakavši da bi mu bila velika čast da obuče dres Crvene zvezde, kao i da mu veoma imponuje što postoji interesovanje crveno-belih.

U međuvremenu, portugalska Braga je, procenivši da je mladi Crnogorac najveći talenat na ovim prostorima, ušla u zvanične pregovore oko dovođenja 21-godišnjeg veznog fudbalera.

Komunikacija sa čelnim ljudima Brage su dobili novu dimenziju, pošto je u želji da posreduje u ovom transferu, Vukčevićevog agenta Sašu Simića kontaktirao najpoznatiji portugalski menadžer Žorže Mendeš, koji zastupa neka od najvećih svetskih fudbalskih imena.

Mladi crnogorski reprezentativac, koji igra u veznom redu, novu sezonu je sjajno počeo i već je postigao dva gola na prve četiri utakmice prvenstva.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter