0
ATP

Rutinska pobeda Đokovića

Objavljeno: 30.08.13 u 20:06

djokovic

Novak Đoković je savladao Bendžemina Bekera u 2. kolu US Open-a sa 3:0, po setovima 7:6, 6:2, 6:2. Posle mučenja u prvom setu u kome je Nemac imao i dve set lopte Novak je rutinski odradio dva seta i prošao u naredno kolo.

U 3. kolu Đoković će igrati protiv boljeg iz duela Nieminen – Souza.

Tok meča:

Trenutno se igra meč 2. kola US Open-a, a Novak Đoković je uz dosta muke poveo protiv Bendžamina Bekera sa 1:0 u setovima. Sve do 4:4 nije bilo brejka, Novak je propustio tri brejk šanse, ali je zatim izgubio svoj servis, a u narednom gemu Nemac je imao dve set lopte na svoj servis, ali je oba puta napravio neiznuđenu grešku i Novak je došao do 5:5.

U naredna dva gema nije bilo brejka, pa se otišlo u taj-brejk. Novak je dobio jedini taj-brejk koji su ova dva tenisera ikada odigrala.

Lako je Đoković dobio taj-brejk sa 7:2 i došao do vođstva od 1:0 u setovima.

Na startu drugog seta Novak odmah pravi brejk i dolazi do ogromne prednosti, pošto Beker nije uspeo da se povrati od onih propuštenih set lopti… Rutinski Nole dolazi i do 2:0 u setovima, 6:2 za svetskog broja 1.

Novak Đoković i u trećem setu uspeva da napravi brejk i to nakon 2:2. Sada se samo čeka rutinska završnica meča. Đoković pravi još jedan brejk i sa 6:2 dolazi do ubedljivog trijumfa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter