0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: U Kragujevcu na pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.13 u 13:37
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegov tim očekuje težak meč u četvrtom kolu Superlige Srbija, ali da se uprkos tome nada pobedi protiv Radničkog u Kragujevcu.

„Nama je svaki meč novi ispit za dokazivanje. Očekuje nas teško gostovanje u Kragujevcu, imaju solidnu ekipu, ali naš cilj je da igramo na pobedu. Gledao sam ih protiv Partizana, igralo se po teškom vremenu i mislim da nisu zaslužili težak poraz“, rekao je Stojanović na konferenciji za medije na Marakani.

On je dodao da je relativno zadovoljan pojačanjima koje je klub do sada angažovao.

„Videćemo ih na terenu, jer jedno je papir, drugo je teren. Nije lako raditi sa velikim brojem fudbalera, jer sam navikao da imam 21 igrača i tri golmana i nadam se da će se uskoro iskristalisati situacija“, poručio je Stojanović.

Trener Zvezde se osvrnuo i na status mladog golmana Predraga Rajkovića.

„Rajković će braniti onog dana kada to zasluži radom na treninzima, ne može se očekivati da brani posle dva treninga u Zvezdi i četiri prvenstvena meča u seniorskoj kategoriji. Novak Martinović ima lakšu povredu, opravlja se i videćmo da li će sutra igrati“, poručio je Stojanović.

Utakmica četvrtog kola Superlige Radnički – Crvena zvezda igra se sutra od 17 sati na stadionu Čika Dača u Kragujevcu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter