1
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Malbašić: Izvinjavam se zbog promašaja

Objavljeno: 30.08.13 u 15:16
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Užasno je Partizan igrao u Tunu, nije mogao da se sastavi, ali je opet imao neke prilike za gol. Zanemarimo sada nepriznat gol Aleksandra Mitrovića i nedosuđen penal zbog igranja rukom, već se usresredimo na greške crno-belih.

Tun vodi 2:0, minut je 75, a Filip Malbašić ima mrtvu šansu i šutira upravo onako kako je i cela ekipa srpskog šampiona igrala u Švajcarskoj – užasno.

– Žao mi je, ali šta da radim. Izvinjavam se svima, jer samo to i mogu. Tvrdim da smo bolji tim od Švajcaraca, ali to nismo dokazali na terenu. Želeo sam najbolje u tom 75. minutu, ali kao da me neće gol.

I protiv radničkog prošle nedelje sam imao nekoliko prilika, ali nikako da se upišem u srelce. Fizički se sjajno osećam, ali očigledno da je to ne igranje u Nemačkoj ostavilo traga na samopouzdanje – kaže Malbašić.

hotsport.rs

 

0
0

1 Komentara

  1. mars bre u 3 picke materine,ne zbog promasene 1000%ne sanse gde si mogao da biras dal ce nogom glavom kurcem da das gol vec zbog totalno loseg setanja po terenu… sto ga nije izmenio jebo te!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter