0
Domaći fudbal

FOTO:STARPSORT

Kralj: Zna se gde leži problem

Objavljeno: 30.08.13 u 11:02
FOTO:STARPSORT
FOTO:STARPSORT

Težak poraz  i otrežnjujući udarac na pragu plasmana u Ligu Evrope  pretrpeo je juče u Švajcarskoj srpski šampiona Partizan.

Bivši golman crno – belih Ivica Kralj smatra da je Tun u dvomeču pokazao da je bolji tim, jer je u Boegradu švajcarska ekipa odigrala ravnopravno dok je na svom terenu bila apsolutno bolji rival.

Kralj takođe ističe „mrtvu šansu“ Malbašića ali skreće pažnju da su za poraz ipak najmanje krivi igrači koji itekako želeli plasman u drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje.

„Skandiranje publike na poslednjim utakmicama u Humskoj jasno je stavilo do znanja gde leži problem Partizana. Šest godina uzastopno smo najbolji na ovim prostorima, ali za sve to vreme nismo napravili korak unapred i to me mnogo boli, baš kao i sve iskrene partizanovce. Moje mišljenje je da su za ovaj neuspeh najmanje krivi igrači. Mladost je platila ceh neiskustvu dok se stariji na terenu moraju ozbiljno zamisliti nad svojom sudbinom.“ rekao je Kralj.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter