0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kežman ponosan na Vojvodinu

Objavljeno: 30.08.13 u 17:40
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Potpredsednik Vojvodine Mateja Kežman rekao po povratku ekipe iz Moldavije gde su Novosađani ostali bez plasmana u Ligu evrope da su popularne „lale“ pravo osveženje u domaćem fudbalu.

„Vojvodina je jedno veliko ohrabrenje i osveženje za srpski fudbal, put kako bi ostali trebalo da rade. Prelazni rok je odrađen sjajno, uz minimalna ulaganja smo doveli osam pojačanja“, rekao je Kežman za klupski sajt.

Kežman je od igrača Vojvodine posebno istakao štopera Branislava Trajkovića, za koga je kazao da veruje da će dobiti poziv selektora reprezentacije Srbije Siniše Mihajlovića.

„Trajković je sjajno odigrao ovaj ciklus i verujem da će Mihajlović obratiti pažnju na njega za utakmicu sa Makedonijom. Nije sve u novcu, pogledajmo koliko su velike sume Partizan i Crvena zvezda potrošili u ovom prelaznom roku, a zabeležili su slabe rezultate u Evropi“, kazao je Kežman.

Vojvodina, koja ima dva remija i poraz na početku Jelen Superlige, u četvrtom prvenstvenom kolu gostovaće Čukaričkom, koji je do sada ostvario tri pobede.

Račun fudbalskog kluba Vojvodina je u blokadi oko šest meseci, a Kežman je kazao da klubu mora da se pomogne kako bi se rešili finansijski problemi i privukli strani investitori.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter