0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Ilić: Održali nam čas fudbala

Objavljeno: 30.08.13 u 00:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten Partizana Saša Ilić jedini je bio raspoložen za priču sa novinarima posle poraza od Tuna sa 3:0.

„Ovo je u ovom trenutku naša realnost. Neprijatno je izgubiti od četvrte, pete ekipe švajcarskog prvenstva, ali je trijumf Tuna potpuno zaslužen. Održali su nam čas fudbala“, rekao je kapiten crno-belih, a potom je dodao:

„Da bi se igralo u Partizanu potrebno je mnogo hrabrosti, a mi imamo mladu ekipu u kojoj nema ko da preuzme odgovornost. I kada izgleda da smo ravnopravni na terenu primimo gol iz nekih naših grešaka i onda se ekipa teško vraća“, kaže Ilić.

Iskusni fudbaler smatra da je potrebno vreme da se ekipa uigra.

„Potrebno je vreme, ovo je nova ekipa. Mnoge stvari se rade u hodu i očekuje se da za mesec,dva sve funkcioniše kako treba. Ne možete očekivati od ovih mladih igrača da budu nosioci. Može da im se sudi tek posle nekoliko godina, ali oni brzo odlaze iz kluba i sve se radi iz početka“, jasan je kapiten crno-belih.

Saša Ilić nije mogao dobro da vidi situaciju kod Mitrovićevog gola koji je poništen.

„Nisam video dobro ni jednu ni drugu situaciju. Da je priznat gol bilo bi 1:1 i verovatno bi lakše igrali. Sve u svemu igrom nismo zaslužili da idemo dalje“, zaključio je Ilić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter