0
Domaći fudbal

Dodić: Očekujem tešku utakmicu sa Voždovcem

Objavljeno: 30.08.13 u 21:42

DODIC

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da očekuje tešku i izuzetno borbenu utakmicu sa Voždovcem, u četvrtom kolu Superlige Srbije.

„Napravili su ozbiljan tim i očekujem tešku i izuzetno borbenu utakmicu na otvaranju novog stadiona Voždovca pod reflektorima“, kazao je Dodić na konferenciji za medije.

On je napomenuo da je pobedom nad Javorom u Ivanjici Voždovac pokazao da ima kvalitet i da je „brzo prihvatio standarde nacionalne Superlige“.

„Ipak, mi očekujemo povoljan rezultat, da obradujemo svoje navijače i uđemo u uspešnu seriju. Imaćemo trening pre utakmice na stadionu BASK-a, kako bi se adaptirali na novu podlogu, veštačku travu“, dodao je Dodić, navodeći da bi „ipak više voleo da se igra na prirodnoj podlozi“.

„Podloga ne menja naše ambicije. One su da u svaku utakmicu ulazimo maksimalno i da pokušamo da u svakoj utakmici pobedimo“, rekao je Dodić i ocenio da pobeda protiv Donjeg Srema u prošlom kolu „uliva optimizam“.

Dodić je podsetio da je ova nedelja „bila zaista turbulentna po Jagodinu“ zbog odlaskaRajkovića i Gogića u Crvenu Zvezdu“.
„Međutim, mi smo za te pozicije pripremili igrače i doveli Predraga Ranđelovića i Anđelka Đuričića. Sa jakom konkurencijom na svakoj poziciji u timu želimo da povećamo kvalitet koji imamo“, zaključio je Dodić.

Prvenstvena utakmica četvrtog kola između Voždovca i Jagodine igra se sutra u Beogradu od 19 sati.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter