0
Košarka

Dalo: Privilegija je raditi sa Vujoševićem

Objavljeno: 30.08.13 u 12:21

boris dalo kk partizan_1377761133_670x0

Mladi i izrazito talentovani francuski košarkaš Boris Dalo uvećao je francusku koloniju u Partizanu. Perspektivni plejmejker ne krije zadovoljstvo što je došao u sredinu u kojoj mladi igrači mogu da napreduju.

„Srećan sam i uzbuđen! Partizan je veliki klub! Trener Duško Vujošević je jedan od najboljih stručnjaka u Evropi i velika mi je privilegija što ću imati priliku da igram za njega“ kaže Dalo.

On je potom otkrio šta su mu sve o Partizanu ispričali zemljaci Žofri Lovernj i Leo Vesterman, naravno sa velikim akcentom na Grobare.

„Rekli su mi zaista sve najlepše. Predočili su mi da je ovo najbolja sredina za mladog igrača koji želi da ima minutažu, razvija se i napreduje svakoga dana. U takvu sredinu sam i želeo, gde postoje visoki ciljevi i gde mogu da postanem bolji. A najviše su mi pričali o navijačima! Kažu da su neverovatni, da takvih nema u Evropi.“ rekao je mladi košarkaš i potom objasnio koja mu je zapravo prava pozicija na parketu.

„U stvari, ja i nisam plej. Počeo sam da igram na toj poziciji pre godinu dana. Ali, ako moram da se izjašnjavam, mislim da sam kombo bek, iako volim da igram plejmejkera. Volim da posle meča imam zabeležene skokove i asistencije. Naravno, volim i da poentiram, ali to mi nije primarni cilj.“

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter