0
Domaći fudbal

Stojadinović: Nećemo Đurđevića da platimo kao da smo strani klub

Objavljeno: 29.08.13 u 16:58

zoran-stojadinovic-1365525928-294141

Promocija Marka Petkovića kao novog igrača Crvene zvezde prisustvovao je i sportski direktor Zoran Stojadinović koji je otkrio novinarima dokle se stiglo u vezi sa eventualnim transferom Uroša Đurđevića, fudbalera Rada i omladinskog reprezentativca Srbije.

„On igrački odgovara Zvezdi, ali naš stav je da nećemo da  platimo kao da smo strani klub. Žao mi je što neće doći kod nas, ali mi već sada imamo pet napadača. Mislim da ne postoji mogućnost da dođe“ – rekao je Stojadinović, koji je i juče imao sličnu izjavu.

Pitanje je da li Stojadinović tvrdi pazar ili stavri zaista stoje tako, ali svakako je indikativna i izjava finansijera Rada koji je u sredu rekao da ga je za Đurđevića u vezi sa evetualnim dolaskom u Zvezdu pitao jedan prijatelj kojeg ne može da odbije i koji je veoma uticajan.

Podsećamo da se tokom jutra pojavila informacija da je mladi centarfor trenutno bliži Partizanu koji je navodno dao ponudu koja se teško odbija.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter