0
Evropske lige

Ronaldo shvatio da nije najbolji

Objavljeno: 29.08.13 u 14:29

Ronaldo

Fudbaler Reala i jedan od najboljih igrača sveta Kristijano Ronaldo odlučio je da ne otputuje u Monte Karlo gde će danas biti proglašen najbolji igrač Evrope za proteklu sezonu, verovatno shvativši da nema nikakve šanse da dobije to priznanje jer nije osvojio nijedan važan trofej sa svojim timom (izuzimajući španski Superkup).

UEFA je Portugalcu poručila da je obavezno prisustvo na gala večeri, ali je on ipak odlučio da sa svojim timom otputuje u La Korunju gde ekipu Reala očekuje duel sa Deportivom.

Svima u svetu fudbala, pa tako i Kristijanu Ronaldu, jasno je da će se borba za najboljeg voditi između Lionela Mesija i Franka Riberija. Argentinac je sa svoojim timom ponovo došao do šampionske titule u Španiji, ali je Francuz bio daleko trofejniji pošto je sa Bajernom došao do svih mogućih trofeja kako u domaćim takmičenjima tako i u Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter