1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Rašović: Drugi gol nas je dotukao

Objavljeno: 29.08.13 u 22:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan je eliminisan. I to od švajcarskog Tuna koji nije izgledao kao ekipa koja može da napravi toliku razliku na terenu. Ali su Švajcarci ipak uspeli u tome.

Trener Partizana Vuk Rašović naglašava da je njegova ekipa napravila veliki broj grešaka.

„Napravili smo mnogo grešaka da bi ovo išlo drgačijim tokom. Imali smo dobru šansu kad je Malbašić promašio. Naivno smo primili prvi gol, to se ne prašta u Evropi. Posle toga stvari su krenule u drugom pravcu i tu treba tražiti razloge“, izjavio je trener crno-belih.

Sporne situacije ne treba da budu alibi za ubedljivi poraz.

„Spornih detalja je bilo, ali ne znam šta je bilo, mada ima naznaka da smo oštećeni, ali i pored toga nismo pružili to što smo morali“ kaže Rašović.

Strateg crno-belih ne želi da pravda svoju ekipu zbog igranja na podlozi na koju nije navikla.

„Ne tražim izgovor u podlozi, to nije izgovor, i neshtavljivo mi je toliko grešeka bez obzira što je ovo drugačija podloga. Kad je Živković išao sa svojih 17 njemu nije smetao teren niti bilo šta, zaigrao je i stvorio tu šansu“, ističe trener Partizana.

Crno-belima je cilj bio Liga šampiona, a ovaj poraz im je pokazao da je to bilo nerealno očekivati.

„Nemam odgovor na pitanje zašto smo planirali Ligu sampiona, a nismo ni u Ligu Evrope ušli. To je još vruće, ali biće odgovora i na ta pitanja“, konstatuje Rašović i dodaje:.

„Svi mi nosimo odgovornost i jedan deo je na meni. Ne znam kakva će pojačanja biti i da li će ih biti. Ima kompetentnijih od mene“, smatra Rašović.

„I kada sam prihvatio da budem trener Partizana bilo je loše, tada smo uspeli da preokrenemo i uzmemo titulu. Ušli smo sa novom ekipom u pripreme, borili se, dali smo sve od sebe, ali nismo uspeli“, rekao je stručnjak Partizana.

Rašović je potom još malo analizirao meč.

„Stajali smo daleko od igrača, davali im prostora, pokušali smo to da ispravimo u nasdtavku, ali smo brzo primili gol i to je prelomilo utakmicu. Da smo dali gol sve bi se okrenulo na našu stranu“, tvrdi Rašović.

Trener crno-belih smatra da je šansa za prolazom propuštena u Beogradu.

„Ne mogu da budem zadovoljan. Naše šanse za prolaz dalje smo propusili u Beogradu. Sledeće nedelje je Rad i možda dobiju šansu neki koji nisu igrali večeras. Prvensvo je mnogo bitno. Nije lako, ali moramo da idemo dalje“, zaključio je Rašović.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter