0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Pekarić u Pazaru

Objavljeno: 29.08.13 u 12:40
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Poput velikog broja fudbalera kulskog Hajduka koji je ugašen neposredno pred početak Jelen Superlige i iskusni štoper Nino Pekarić odlučio je da karijeru nastavi u Novom Pazaru sa kojim će tookom dana potpisati ugovor.

„Zadovoljni smo, naravno, što smo uspešno realizovali i ovaj transfer. Pekarić je igrač po meri za naš klub, smatramo da će biti veliko pojačanje i da će opravdati očekivanja kako nas, tako i armije navijača. Iako se poodavno „šuškalo“ o dolasku Pekarića, nismo želeli iz razumljivih razloga da se oglašavamo. Konačno, možemo da zadovoljno konstatujemo da smo i ovaj posao uspešno priveli kraju“ – rekli su iz uprave Novog Pazara za dnevni list Sport.

Pekarić je ponikao u obrenovačkom Radničkom, a tokom karijere igrao je još za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, bukureštanski Dinamo, kiparski Nea Salamini i na kraju za Hajduk. Bio je i mladi reprezentativac Srbije.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter