in , ,

Partizan bez Muslija u Makedoniji

KK Partizan trening

Ekspedicija KK Partizan krenula je u Makedoniju, gde ih očekuje prvi pripremni turnir. Izabranici trenera Vujoševića od 30. avgusta do 1. septembra će boraviti u Đevđeliji i odigrati tri utakmice.

Prvi meč zakazan je za petak u 20 časova, a protivnik crno-belima je makedonski MZT Skopje. Narednog dana u istom terminu klub iz Humske će se susresti sa domaćinom, ekipom Kožufa. U nedelju od 20 časova je zakazana utakmica sa crno-belim timom iz Soluna, ekipom PAOK-a.

Trener Duško Vujošević je u Makedoniju poveo sledeće igrače: Leo Vesterman, Stefan Pot, Boris Dalo, Petar Aranitović, Dražen Zlovarić, Nemanja Bezbradica, Aleksandar Marelja, Mihajlo Andrić, Strahinja Mićović, Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Đoko Šalić i Nikola Malešević.

Po povratku u Srbiju, tim Partizana očekuju provere sa Slogom (6. septembra) i kragujevačkim Radničkim (11. septembra), kada bi ekipi trebalo da se priključi i Dejan Musli koji je zbog povrede odnosno terapija ostao u Beogradu, a potom od 15. do 25. septembra najavljeni mečevi u Španiji.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Paunović odabrao za turnir Stevan Ćele Vilotić

Nikola Vukčević u Beogradu