3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Nađ: Stidim se ovakvog Partizana

Objavljeno: 29.08.13 u 23:33
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sportski direktor Partizana Albert Nađ bio je izuzetno besan na igrače posle poraza od Tuna sa 0:3.

„Stidim se ovakve igre i što sam deo ove predstave! Ne mogu da razumem da igrači imaju Evropu i šest utakmica i nisu odigrali! Kako su pojedinci igrali bilo je sramno i stidno. Vruće su nam glave još, pa ne bih pričao više“, rekao je Nađ nakon meča.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. pa stidi se sebe majmune koga si i sta doveo dom penzionera da se terate svi u pm svi napolje sa sve upravom ovakav partizan ne zasluzuje ni albansku ligu majmuni jedni sve prodadoste i hocete u evropu e pa od evrope ste dobili kurac uprava napolje i pola tima lencuge misle da su barselona mars

    0
    0
    Odgovori
  2. I mene je stid sportskog direktora kao sto si ti,stid me je sto podilazis ovoj upravi zarad cega !? Jel su oni krvarili za Partizan kao ti? Jel su oni doneli novac klubu kao sto si ti? Jel su oni bili kapiteni koji se postuju ili si to bio ti?! Pljunuo si sebi u lice i svim pravim iskrenim GROBARIMA! Nedaj im legitimitet,izadji i reci javno sta se desava,ne gubis nista a PARTIZAN i svi mi zajedno mozemo samo da dobijemo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter