0
Auto Moto

Meklaren želi Kimija nazad

Objavljeno: 29.08.13 u 17:23

kimi-raikonen-meklaren

Uprkos tome što rukovodstvo Lotusa veruje da će Kimi Raikonen i sledeće sezone voziti za ovaj tim za bivšeg svetskog prvaka vlada veliko interesovanje, a u trku se nakon Red Bula i Ferarija zuključio i Meklaren.

Šef engleskog tima Martin Vitmarš otkrio je da je Meklaren i prošle godine razgovarao sa Kimijem, koji je od 2002. do 2006. godine već bio u ovoj ekipi, ali da tada nije došlo do dogovora.

„Videćemo kako će se ove sezone razvijati stvari. Znamo da je Kimi odlučio da napusti Lotus, ali se još uvek ne zna gde će nastaviti karijeru. Dosta ljudi ne zna da smo mi prošle godine pregovarali sa njim, ali nismo imali uspeha. Ove godine još uvek nismo pričali an tu temu“ – rekao je Vitmarš.

Međutim, postavlja se pitanje ko bi u tom slučaju ispao iz Meklarenovog tima ako znamo da je u planu da se Džensonu Batonu ponudi novi ugovor, a da je mladi Serhio Perez krajem prošle godine potpisao višegodišnji ugovor.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter