0
Košarka

Karasjov izabrao Ruse, Trinkjeri Grke

Objavljeno: 29.08.13 u 17:11

eurobasket2013

Košarkaške reprezentacije Rusije i Grčke naćiće se u istoj grupi na predstojećem Eurobasketu u Sloveniji, a zanimljivo je da su selektori ove dve ekipe istog dana saopštili na koje igrače računaju za to takmičenje.

Nakon otkaza Kirilenka, Mozgova, Hrjape, Kauna, Bikova i Voronceviča Karasjeov je praktično bio primoran da u Sloveniju povede sledeće igrače Semjona Antonova, Jevgenijeva Valijeva, Jevgenija Voronova, Sergeja Karasjova, Dmitrij Kulagina, Sergeja Monju, Antona Ponkrašova, Alekseja Savrasenka, Dmitrija Sokolova, Vitalija Fridzona, Dmitrija Hvostova i Alekseja Šveda.

Sa druge strane poslednji Grk koji je otpao sa spiska Andree Trinkjerija je Jan Vujukas što znači da će na Evropskom prvenstvu Helene predstavljati Vasilis Spanulis, Nikos Zisis, Kostas Sloukas, Mihail Bramos, Kostas Papanikolau, Kostas Kajmakoglu, Lukas Mavrokefalidis, Janis Burusis, Jorgos Printezis, Antonis Focis i Stratos Perperoglu i Vasilis Kavadas.

Rusi i Grci su svrstani u grupu u kojoj se pored njih još nalaze Turci, Italijani, Šveđani i Finci.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter