0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPROT

I FSS dao dozvolu Voždovcu, protiv Jagodine na ‘Stadionu’

Objavljeno: 29.08.13 u 15:17
FOTO:STARSPROT
FOTO:STARSPROT

Fudbalski klub Voždovac će definitivno od 4. kola Jelen Superlige moći da domaće utakmice igra na svom terenu odnosno na krovu Tržnog centra „Stadion“ pošto je nakon dozvole dobijene od Ministarstva građevinarstva i urbanizma, koje je izdalo upotrebnu dozvolu, dobio dozvolu i od Fudbalskog saveza Srbije.

„Stadion ispunjava uslove u najvećoj meri, preostalo je da se srede još neke sitnice, ali u subotu bi na ovom stadionu mogao da se odigra meč sa Jagodinom. Da je publika ovde normalna, sve utakmice bi mogle da se igraju ovde, ali realno postoji bojazan da se napravi velika šteta“ – rekao je Milivoje Mirkov, komesar za bezbednost FSS.

Kada je govorio o „normalnosti publike“ Mirkov je mislio na utakmice na kojima će Voždovac ugostiti Crvenu zvezdu i Partizan. Naime, utakmice visokog rizika „zmajevi“ će ipak morati da igraju na stadionu Obilića na Vračaru.

Prvi meč na „Stadionu“ Voždovac će odigrati već u subotu kada u 4. kolu dočekuju Jagodinu i to u večernjem terminu od 19.00 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter