0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Džajić vraća Vukovića, Omega ide na pozajmicu

Objavljeno: 29.08.13 u 14:56
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U Crvenoj zvezdi se više ne zan ko je zadužen za dovođenje pojačanja. Da li je to sportski direktor Zoran Stojadinović ili sportska komisija, Dragan Džajić kao predsednik kluba ili se nešto pita i trener Slaviša Stojanović.

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz kluba iz Ljutice Bogdana Dragan Džajić je u sredu pregovarao sa bivšim prvotimcem Zvezde Jagošem Vukovićem koji se tokom leta spominjao kao moguće pojačanje Vojvodine. Za sada nije poznato dokle se stiglo u tim pregovorima, ali navijačima crveno-belih je svakako ostala u pamćenju Vukovićeva izjava da se nikada neće vratiti u Zvezdu jer su ga svojevremeno dali Radu kao džak krompira u razmeni u kojoj je na Marakanu stigao Nemanja Pejčinović.

Vuković je posle Rada igrao u Holandiji za PSV iz Ajndhovena i Rode iz Kerkradea, a u Zvezdi bi mogao da zameni Omegu Robertsa kojeg trener Stojanović ne vidi u timu pa će Liberijac verovatno biti poslat na pozajmicu u OFK Beograd.

Podsećamo da je Zvezda za Omegu ovog leta Smederevu na ime obeštećenja isplatila 35.000 evra, a da je sam igrač dobio godišnju platu od 50.000 evra, a na kraju ispada da neće odigrati zvaničan meč u crveno-belom dresu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter