0
Evropske lige

Barsi Superkup

Objavljeno: 29.08.13 u 00:56

messi_2532949b

Barselona nije uspela ni da u drugom meču Superkupa savlada Atletiko Madrid, ali su zbog gola u gostima iz prvog meča (1:1) došli do prvog trofeja u sezoni. Meč na Kamp Nou završen je bez golova, ali zato smo videli crvene kartone i promašen penal od strane Lea Mesija…

Barsa je želela da dođe do gola, ali je odbrana Atletika opet odlično funkcionisala, dobro su igrali, u pojedinim momentima su bili i previše grubi, što je u prvom poluvremenu smetalo igračima Barselone koji su se non stop žalili sudiji Borbalanu.

A u drugom poluvremenu se slika promenila, Borbalan je sada sve svirao, a igrači Atletika nisu mogli da sakriju svoj bes. Zato je u 82. minutu Luis isključen posle duela sa Alvesom bez lopte, a posle toga je Borbalan isključio i Ardu Turana koji je bio na klupi, a Turčin je želeo da to raspravi sa arbitrom, ali su ga saigrači i stručni štab sprečili u tome.

U 89. minutu je sviran i penal za Barselonu, ali je Leo Mesi pogodio prečku. Inače, dve najbolje šanse na meču imali su fudbaleri Atletika, ali je udarce Turana i Kokea na sjajan način zaustavio Viktor Valdes.

Barsa je osvojila 11. Superkup u svojoj istoriji, a Herardo Martino je postao četvrti argentinski trener koji je osvojio ovaj trofej. Ćavi je zvanično postao najtrofejniji španski fudbaler sa 25 trofeja, pretekao je Henta koji je imao 24 trofeja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter