0
Domaći fudbal

Zvezda predstavila Rajkovića i Gogića (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.13 u 14:54

zvornikdanas.com-crvena-zvezda-grb-stadion-gazprom

Doskorašnji fudbaleri Jagodine Predrag Rajković i Goran Gogić danas su zvanično potpisali ugovore sa Crvenom zvezdom i obećali da će učiniti sve da u crveno-belom dresu ostave dubok trag.

Gogić, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, potpisao je ugovor na tri godine, dok je golman Rajković, član šampionskog tima Srbije sa EP u Litvaniji za omladince, stavio paraf na četvorogodišnji ugovor.

„Ovo je najlepši trenutak u mojoj karijeri, o tome sam maštao kada sam sa 12 godina došao iz Kule u Zvezdu. Proveo sam šest godina u omladinskoj školi, a potom prošao mukotrpan put do povratka u svoju drugu kuću. Daću sve od sebe da opravdam poverenje i neću se zadovoljoti samo dobijanjem ugovor. Neću sebi oprostiti ako ne ostavim trag“, kazao je Gogić koji će u Zvezdi nositi dres sa brojem 26.

Talentovani čuvar mreže Rajković istakao je da je presrećan što je došao u naveći klub u Srbiji i dodao da mu se dečački san ostvario pre 18. rođendana.

„Daću maksimum na svakom treningu i svakoj utakmici. Nadam se da ću već u prvoj sezoni osvojiti titulu. Znam da je Bajković trenutno u prednosti, ali se nadam da ću uskoro stati na gol. Na meni je da radim, a trener će odlučiti ko će da brani“, poručio je Rajković koji će nositi dres sa brojem 95.

Sportski direktor Zoran Stojadinović izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska dvojice fudbalera, kako je rekao, jednog iskusnog i dokazanog u srpskoj ligi i drugog, koji tek treba da se dokaže, ali čiji kvalitet nije diskutabilan.

„Mislim da nema potrebe posebno predstavljati ovu dvojicu igrača, sigurno je da smo dobili pojačanja. Što se tiče Bajkovića, on je bio i još uvek je naš prvi golman. Nemamo ponudu za njega, a u Rajkoviću je dobio konkurenciju, pa neka brani ko bude bolji“, istakao je Stojadinović.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter