0
Domaći fudbal

Zvezda i OFK predlažu Mrkelu za predsednika FSS

Objavljeno: 28.08.13 u 21:45

Mitar-Mrkela

Izgleda da će Crvena zvezda i OFK Beograd raditi zajedno na postavljanju novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Kako pišu Novosti zajednički kandidat ova dva kluba biće Mitar Mrkela!

Mrkela (48) kao nekadašnji proslavljeni fudbaler (iz OFK Beograda je 1983. godine prešao u crvenu zvezdu gde je igrao sve do 1990. godine), reprezentativac i čovek s iskustvom u organizacionim poslovima, kako u klubovima, tako i u Savezu, mogao bi da bude ličnost oko koje bi se složili mnogi relevantni faktori srpskog fudbala. Poznat kao čovek koji se kroz karijeru nije iskompromitovao, a obavljao je funkcije gradskog sekretara za sport grada Beograda, direktora omladinske škole Crvene zvezde, sportskog direktora OFK Beograda i direktora mlađih kategorija u FSS, Mrkela je u određenim krugovima procenjen kao dobra ideja, ali se očigledno i dalje pažljivo opipava puls različitih zainteresovanih strana.

Pre Mrkele, kao kandidati za predsednika FSS spominjali su se pre svih prvi čovek Crvene zvezde Dragan Džajić i član Upravnog odbora istog kluba Branko Radujko. Dok se o Džajiću razmišlja kao fudbalskoj legendi i autoritetu, Radujko figurira kao mladi kadar, uspešan i ugledan poslovni čovek koji je već nekoliko godina prisutan u sportskim strukturama.

Za sada nema potvrde ovih informacija, ali se one očekuju uskoro.

hotsport.rs/novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter