0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Terzić: Partizan nema osnova za tužbu

Objavljeno: 28.08.13 u 16:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Propali transfer Marka Petkovića oz OFK Beograda u Partizan podigao je znatno više prašine nego što je to bilo ko očekivao.

Naime, kako je mladi defanzivac „romantičara“ bio na pragu crno – belih pa se potom predomislio, u Humskoj razmatraju pokretanje tužbe, ali prvi čovek kluba sa Stare Karaburme Zvezdan Terzić smatra da za to nema osnova.

„Petković je potpisao saglasnost na sporazum između Partizana i OFK Beograda koji smo postigli u petak, ali posle toga mora da se potpiše ugovor između igrača i Partizana. On nije potpisao za Partizan jer nije dogovorio lične uslove i ne želi da pređe pod uslovima koji su mu nuđeni”, rekao je Terzić i potom objasnio kompletnu proceduru.

“Da bi se transfer realizovao, mi Partizanu moramo da predamo dokumentaciju za njegovu registraciju, a prethodno Petković mora da sporazumno raskine ugovor sa OFK Beogradom, što on ne želi da učini. Dok se to ne dogodi, nemamo koje dokumente Partizanu da damo”.

Predsednik OFK Beograda kaže da eventualna tužba Partizana ne može da prođe i još po jednom osnovu.

“Partizan je u poslednjem stavu tog sporazuma stavio član da on stupa na snagu tek kada igrač prođe lekarske preglede. On nije ni obavio preglede, tako da ugovor nije ni stupio na snagu. Kristalno je jasno”.

Terzić kaže da Partizanova priča ne pije vodu i dodaje:

“Partizan nije u pravu, njihova priča ne pije vodu. Nisam pravnik, ekonomista sam, ali sam pre svega sportski radnik – ako želim da dovedem nekog igrača u klub, a on neće, to je za mene gotova priča, šta god da je potpisao. Ne bih nikoga na silu dovodio u klub, to mi ne bi palo na pamet. Ako mu to nije čast i zadovoljstvo, srećan ti put, šta god da si potpisao. Marko Petković ne želi da dođe u Partizan i to je kraj priče”. rekoa je Terzić za b92.

hotsport.rs/b92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter