0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Savović: Velika je čast igrati za Zvezdu u Evroligi

Objavljeno: 28.08.13 u 15:34
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde privode kraju bazične pripreme na Zlatiboru, a Boris Savović ističe da je prezadovoljan odrađenim do sada. Povratak u Beograd zakazan je za petak, a krilni centar ’crveno-belih’ posebno naglašava da je atmosfera u timu sjajna.

-Odlično radimo na Zlatiboru. Uslovi su vrhunski, mi smo maksimalno sve iskoristili. Atmosfera u timu ne može da bude bolja, pridružili su nam se i američki košarkaši, radimo dobro i odbrojavamo dane do početka nove sezone – naglasio je Savović.

Izabranici Dejana Radonjića su u utorak odigrali prvu pripremnu utakmicu, slavili su protiv Sloge sa 104:63. Naredni meč čeka ih već u četvrtak, takođe na Zlatiboru, kada će igrati sa šampionom Rumunije Asesoftom.

-Vreme provedeno na Zlatiboru, a potom i sve prijateljske utakmice koje nas čekaju osmišljeni su na pravi način da bismo se pripremili za veoma uzbudljivu sezonu. Svi smo fokusirani da ostvarimo rezultate kakvi se od nas i očekuju. Svesni smo i pritiska, ali verujem da ćemo se u predstojećoj sezoni izboriti sa tim na najbolji mogući način – istakao je Savović.

Do početka nove sezone ostalo je oko mesec dana, a pored iskušenja u regionalnoj ABA ligi, Zvezdu prvi put posle 13 godina očekuje i takmičenje u Evroligi.

-Drago mi je što sam dobio priliku da nosim crveno-beli dres u Evroligi. Zvezda je institucija i to ćemo i pokazati u Evroligi. Očekuje nas teška grupa, ali verujem da ćemo uspeti da se dobro pripremimo za sva iskušenja i u predstojećoj sezoni mnogo puta obradujemo naše verne navijače – rekao je krilni centar Zvezde.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter