0
Evrokupovi

Ludi, ludi Seltik i laganica za favorite (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.13 u 22:44

Celtics-James-Forrest-cel-007

Kao što je većina vas i očekivala u Ligu šampiona su se posle Zenita danas plasirali i Milan, Real Sosijedad i Viktorija Plzen. Svi su imali dobre rezultate iz prvih mečeve, a uloge favorita su i opravdali. Ali najuzbudljive je bilo u Glazgovu gde je Seltik uspeo da nadoknadi 0:2 protiv Šahtjora, pa je kazahstanski san ipak završen, tačnije prekinut, ali će u Ligi Evrope biti nastavljen.

Seltik je dugo pokušavao da probije odbranu kazahstanskog prvaka i uspeo je golom Komonsa u 45. minutu. A na startu drugog dela igre Samaras je anulirao prednost iz prvog meča, a za spektakularnu završnicu pobrinuo se Forest u poslednjim momentima meča i doneo veliku radost domaćim navijačima, koji su se već spremali za produžetke.

A pogledajte i pobednički gol Seltika u 92. minutu…

Milan je u prvom meču odigrao 1:1 sa PSV-om u Ajndhovenu, pa je na San Siru bila potrebna bilo kakva pobeda. A ekipa Masimilijana Alegrija upisala je ubedljiv trijumf od 3:0 koji je već u 9. minutu najavio Kevin Prins Boateng. U nastavku meča upisao se i Baloteli, a zatim još jednom Boateng.

Sosijedad je još jednom bio bolji od Liona, ali ovoga puta na svom terenu sa 2:0 golovima Karlosa Vele. I u prvom meču na Žerlanu je bilo 2:0 za Baskijce.

A Viktorija Plzen je posle trijumfa od 3:1 u Češkoj savladala MAribor i u gostima sa 1:0 golom Tecla u 3. minutu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter