5
Domaći fudbal

Ko je 14. pojačanje Zvezde?

Objavljeno: 28.08.13 u 20:57

zvezda

U četvrtak će na Marakani biti obavljena promocija čak 14. pojačanja Crvene zvezde ovog leta, ali se ne zna koji fudbaler će to biti. U pitanju je, kako tvrde ljudi iz kluba, iznenađenje…

Mnogi smatraju da će to biti jedan od dva igrača koji se poslednjih dana povezuju sa Zvezdom – Petković ili Đurđević, ali to onda ne bi bilo iznenađenje, zar ne? Ako idemo logikom iznenađenja to bi mogli da budu eventualno Marko Pantelić, Aleksandar luković ili nekim čudom Milan Jovanović, mada je on rekao da neće nazad u srpski fudbal i da ima ponude Salcburga, ali i klubova iz Francuske i još nekih zemalja.

Posle Arauha, Omege, Mrđe, Kovačevića, Onjila, Rajkovića, Gogića, Martinovića, Ninkovića, Pečnika, Jokića, Rakića i Mijailovića stiže 14. pojačanje i to u 16 časova u četvrtak…

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. pa ovo samo u srbiji moze…dugujes 58000000eur a dovedes 15 novih igraca. hoce li i ovo narod srbije da placa ili covic i dzaja ulazu ono sto su pokrali?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter