0
ATP

Kiša remeti program na US Openu

Objavljeno: 28.08.13 u 22:58

8836114

Program takmičenja na teniskom gren slem turniru US Open u Njujorku danas je potpuno poremetila kiša, tako da je u popodnevnom programu odigran samo jedan meč u muškoj, a četiri u ženskoj konkurenciji.

Plasman u drugo kolo na muškom turniru izborio je Kipranin Markos Bagdatis savladavši Japanca Goa Soedu sa 6:4, 6:3, 6:1, dok su teniserke igrale mečeve drugog kola, a uspešne su bile Poljakinja Agnješka Radvanjska protiv Marije-Tereze Toro-Flor iz Španije (6:0, 7:5), Kineskinja Na Li protiv Šveđanke Sofije Arvidson (6:2, 6:2), Špankinja Karla Suarez Navaro protiv Amerikanke Koko Vandervege (6:3, 6:4) i Ruskinja Anastasja Pavljučenkova protiv Australijanke Ešlej Barti (6:4, 6:0).

Svi ostali mečevi u prekidu su zbog kiše.

Srpska teniserka Jelena Janković trebalo je večeras oko 21.30 sati da se sastane sa Ruskinjom Alisom Klejbanovom, ali će taj duel drugog kola verovatno biti odigran u noći između srede i četvrtka, zavisno od vremenskih uslova.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter